Свържете се с нас! 

1618 София, ул. Пирин 28
тел./факс 02 / 955 76 83
тел./факс 02 / 955 62 21
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Оборотна техника

На всеки му се е случвало, когато има най-много работа и най-много му трябва дадено нещо, точно то да се счупи. Принтерите рядко се развалят от стоене, но проблемите при нормална експлоатация не са рядкост. Тук идват плюсовете от оборотната техника - когато Вашият принтер се развали, ние ще Ви предоставим същия или подобен, сходен по параметри, принтер, с който да продължите Вашата работа. По този начин ние Ви гарантираме непрекъсната работа и спокойствие, че дори и Вашият принтер да се повреди, пак ще има на какво да печатате.
Понякога за ремонта на Вашата машина са необходими части, които трябва да бъдат поръчани от производителя й в чужбина, а докато чакате те да пристигнат работата Ви спира. Факторите са безброй, но решението е достатъчно просто - оборотна машина.
Тъй като всеки един клиент и всеки един проблем са различни, условията ни варират и се договарят в зависимост от случая. Те може да се договорят както при подписан договор за абонаментна поддръжка, така и отделно. За договаряне - свържете се с нас, за да можем да Ви предложим конкретни условия.