Свържете се с нас! 

1618 София, ул. Пирин 28
тел./факс 02 / 955 76 83
тел./факс 02 / 955 62 21
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Консумативи

Консумативите са неразделна част от процеса на печат - без тях принтерите, копирните машини и т.н. са безполезни. Има много възможности за използвания консуматив - от чисто нов, оригинален или съвместим, до пълнени еднократно или рециклирани консумативи. Ние можем да ви предложим пълна гама от продукти и услуги, свързани с консумативите.

При нас може да намерите чисто нови оригинални консумативи за почти всички модели принтери, копирни машини, факсове и т.н. Също така можем да ви предложим и техния съвместим вариант от водещите световни марки в производството на неоригинални консумативи.

Друга алтернатива е пълненето/рециклирането на консуматива - услуга, която също може да получите при нас. Нашата основна цел е високото качество на достъпна цена. Висококвалифицирания ни екип, с дългогодишен опит и влаганите от нас компоненти, с най-високо качество са гаранция за извършените от нас услуги. Всички напълнени/рециклирани консумативи се ползват с тримесечна гаранция.

За пълна гама от продукти и услуги предлагаме и възможност за абонамент на консумативи. По този начин Вие получавате една постоянна цена и можете да предвидите финансовите си разходи, а грижите за консумативите Ви остават изцяло за нас.

Така единственото нещо, което остава на Вас, е изборът на консуматив, а за всичко друго ще се погрижим ние.