Свържете се с нас! 

1618 София, ул. Пирин 28
тел./факс 02 / 955 76 83
тел./факс 02 / 955 62 21
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Услуги


За да видите отговора на някой въпрос просто кликнете върху самият въпрос. С повтоврно кликване или кликване върху друг въпрос, то той ще се затвори.
 

Какви услуги предлагате?

Казано накратко - поддръжка, ремонт и профилактика на всякакъв вид офис техника - в това число принтери, копирни машини, скенери, факсове, мултифункционални устройства и др. За повече информация, посетете раздел "Улсуги" на сайта.

Колко ще струва да се оправи машината ми?

За да дадем цена за ремонт трябва да прегледаме и в повечето случаи да разглобим машината ви. Така можем да установим нужните части за ремонт, съответно и тяхната цена, както и да преценим колко труд ще отнеме ремонта.

От какво зависи цената на ремонта?

Това зависи от състоянието й и нужните части за ремонт. Понякога проблемите са чисто електронни(проблемен драйвер), друг път - само парченце хартия от заседнал лист, но понякога има изгорели цели платки, които трябва да се заменят.

Какви марки поправяте?

Реално погледнато няма ограничение, като марка - ограниченията са липсата на резервни части или тяхната цена. За целта се стараем да поддържаме голяма складова наличност от резервни части и машини "донори". За съответна марка и модел може да се свържете с нас и ще получите отговор дали можем да я ремонтираме. Ето и списък с част от марките, които поддържаме: HP, Lexmark, OKI, Canon, Brother, Epson, Star, C.Itoh, Samsung, Dell, Kyocera, Toshiba, Olivetti, Panasonic, Fujitsu, IBM, Sharp, Xerox, Centronics, Videoton, Siemens, Mita, Philips, Ricoh, Seikosha, Sagem, Tally, Mannesmann-Tally, Zebra и много други.

Какви консумативи рециклирате?

Единствените ограничения са наложени от наличността на резервни части и компоненти за дадения консуматив - иначе - всякакви. За да научите дали можем да рециклираме вашия консуматив - свържете се с нас.

Колко ще струва да се рециклира консуматива ми?

Това зависи от състоянието, типа и самият консуматив. Има такива, за които не се предлагат части(не се рециклират), понякога не се налага смяна на части, а само допълване, а в трети случаи - цялостно рециклиране със смяна на почти всички елементи.

Какво определя цената на рециклирането на един консуматив?

На кратко - цената на вложените компоненти и количеството вложен труд. Тъй като не винаги се налага смяна на компоненти или се налага смяна на различни компоненти - цената варира. Тя варира и от модел до модел, заради разликата в цената на различните компоненти.

Рециклираният от вас консуматив има ли гаранция

Да. За разлика от много наши конкуренти ние гарантираме за извършените от нас услуги. При проблем с рециклиран консуматив - свържете се с нас, за да може да разрешим проблема възможно най-бързо. Ако се налага ще ви предоставим оборотен консуматив.

Сервизираните от вас машини имат ли гаранция

Да, имат ограничена гаранция. Тя включва само заменените компононенти. Тоест след като принтерът ви е бил с изгорял захранващ блок и ние сме го сменили се появи проблем със захранващия блок в рамките на гаранцията - ще бъде сменено, ако причината затова не е токов удар в електропреносната мрежа. Но ако принтерът ви е бил с изгорял захранващ блок и сега му е изгорял изпичащият елемент - гаранцията няма да го покрие.

Поправяте ли копирни машини?

Да. За съответна марка и модел - свържете се с нас.

Поправяте ли копирни факсове?

Да. За съответна марка и модел - свържете се с нас.

Поправяте ли мултифункционални устройства?

Да. За съответна марка и модел - свържете се с нас.

Какви типове машини поправяте?

Няма ограничение на типа машини. Част от типовете машини, които поправяме: принтери, копирни машини, факсове, скенери, мултифункционални устройства, компютри и др.

Предлагате ли оборотни машини?

Да, предлагаме възможност за получаване на оборотни машини. В зависимост от вашите нужди ще ви бъде предоставена оборотна машина. За повече информация и договаряне на условия - свържете се с нас!

Предлагате ли следгаранционна поддръжка?

Да. Условията се договарят индивидуално. За повече информация - свържете се с нас.

Предлагате ли поддръжка на страница?

Да, предлагаме поддръжка на страница. За повече информация и договаряне на условия - свържете се с нас.

Край на въпросите и отговорите за услугите, предлагани от нас.


Ако все пак не намирате отговора на вашия въпрос - не се колебайте - свържете се с нас!